Deze zomer is het werk in uitvoering bij Vakgarage Bodegraven.

Inmiddels zijn wij gestart met een aantal werkzaamheden om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Door alle werkzaamheden en verbouwingen hebben we tot eind augustus iets beperktere parkeerruimte en is het soms even zoeken naar een plekje. Hiervoor onze excuses, maar het eindresultaat maakt het ongemak hopelijk ruimschoots goed.

 

Zo wordt ons parkeerterrein opnieuw ingericht en voorzien van nieuwe bestrating en is er begonnen met de bouw van een nieuw pompstation van NXT mobility. Hier kunt u naast benzine en diesel ook terecht voor elektrisch laden. Verder krijgen onze wasboxen een flinke upgrade zodat u contactloos kunt betalen en wordt de installatie vernieuwd voor een nog schoner wasresultaat. Tijdens de werkzaamheden zijn er helaas geen stofzuigers beschikbaar. Om het helemaal af te maken wordt onze werkplaats  ook nog vernieuwd met o.a. nieuwe werkplaats-bruggen, diverse apparatuur en krijgt de vloer een nieuwe coating. 

Onze is werkplaats is van 16 tot 30 augustus voor onderhoudswerkzaamheden gesloten.

Mocht u problemen hebben met uw auto dan zorgen wij uiteraard dat u mobiel blijft.

Uiteraard zijn wij tijdens deze werkzaamheden wel gewoon bereikbaar. Met al deze 'upgrades' kunnen wij u - nu èn in de toekomst - optimaal van dienst zijn!