Afgelopen zomer stond in het teken van “Werk in uitvoering” bij Vakgarage Bodegraven. Inmiddels zijn alle werkzaamheden voltooid en zijn wij enorm trots op het eindresultaat!  Samen met u willen wij de heropening en ons 10-jarig bestaan vieren.

Graag nodigen wij u uit voor onze open dag op zaterdag 9 november tussen 11:00 en 16:00 uur!

Op deze dag vinden wij het leuk om u te laten zien wat wij allemaal hebben gedaan om ú en uw auto optimaal van dienst te kunnen zijn. Nu én in de toekomst! Zo hebben wij samen met NXT een fantastisch nieuw ‘hybride’ tankstation neergezet met brandstoffen, e-laden en toekomstige voorzieningen voor LNG en waterstof. Daarnaast hebben wij ook onze wasboxen een flinke upgrade gegeven en zijn de werkplaats en het gehele voorterrein ingrijpend vernieuwd.

Er is van alles te beleven voor jong en oud. Zo schenken de dames van de Tuk-Tuk fabriek heerlijke verse espresso en cappuccino. Uiteraard zal er ook voor de nodige versnaperingen worden gezorgd. Voor de jonge Vakgarage fans worden er heerlijke, ambachtelijke poffertjes geserveerd en is er een springkussen aanwezig.

Bent u een 'echte' autoliefhebber? Een Lamborghini, een Ford Mustang, oude Chevrolet Pick-up maar ook de elektrische Audi e-tron zullen aanwezig zijn. Kom gerust langs om hier mooie foto’s en/of selfies mee te maken.

Wij heten u graag van harte welkom op zaterdag 9 november a.s.

Met vriendelijke groet,

Dave Vrolijk & Team Vakgarage Bodegraven

Bent u er ook bij op zaterdag 9 november? Laat ons dit dan weten door u even aan te melden via onderstaand formulier. Alvast bedankt en graag tot 9 november!